Disclaimer

copyrightI - Inhoud

De Sportraad Venlo biedt website www.SportraadVenlo.nl aan als een dienst aan het publiek en de aangesloten leden van de Sportraad. 
De Sportraad Venlo is niet verantwoordelijk en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik, verwijzing naar, of het vertrouwen op de informatie op de site. Ondanks dat de informatie op de site regelmatig wordt bijgewerkt wordt er geen garantie gegeven dat de weergegeven informatie correct, volledig en up-to-date is.

II - Links en andere verwijzingen

Hoewel de website van de Sportraad Venlo links kan bevatten, die directe toegang tot andere internetbronnen met inbegrip van websites kan bevatten, is de Sportraad Venlo niet verantwoordelijk voor de juistheid en/of inhoud van de geboden informatie op die websites.
De inhoud van links en de door deze partijen aangeboden informatie, producten en/of diensten via de website van de Sportraad Venlo, vormen door deze verwijzing geen goedkeuring door de Sportraad Venlo. De Sportraad Venlo heeft de aangeboden informatie, producten en/of diensten van deze partijen niet onderzocht. Daarom is het aangeboden materiaal en informatie uitsluitend de verantwoordelijkheid van deze partij.

III - Auteursrecht / © Copyrights

Het auteursrecht van alle documenten gemaakt, ontworpen en gepubliceerd door de Sportraad Venlo behoort tot de Sportraad Venlo, tenzij anders door de Sportraad vermeld en/of aangegeven.
De reproductie, hergebruik en aanpassingen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Sportraad Venlo is niet toegestaan. Indien nodig en eventueel als gevolg hiervan kan de Sportraad Venlo juridische stappen ondernemen.

Info Sportraad Venlo

De Sportraad Venlo is het Adviesplatform, Belangenbehartiger en Intermediate van de in de gemeente Venlo gevestigde sportverenigingen.

Postadres

Contactformulier thumb enveloppe

Volg ons op Facebook

facebook-like

Laatste nieuws

 Talentendag Tegelen  De Sportraad kreeg het verzoek om samen met Jonger Oranje en VVV-Venlo de Jonger Talentendag promoten. De doelstelling van dee...
BELANGRIJKE uitnodiging i.v.m. ontbinding Sportraad Venlo.Tenminste 2/3 van de leden dienen hiervoor aanwezig te zijn   Uitnodiging Algemene...
 Aan:  Alle aangesloten verenigingen van Sportraad Venlo. Uitnodiging Algemene LedenvergaderingDinsdag 2 juni 2015 / Tijdstip: 19.30 uurVenlosche Boys...
Meer inNieuws